Få en pris på epoxy gulv

Er du på udkig efter et langtidsholdbart og stilrent gulv til kælderen, garagen eller erhvervslokalet? Så er epoxygulve fra Jysk Gulvdesign det, du har brug for. Mange vælger nemlig epoxygulve, da de er kendt for at være slidstærke, skridsikre og nemme at vedligeholde. Epoxygulve er derfor særligt populære i industrien og andre steder, hvor gulvet skal være robust og let at rengøre. Derudover får du med epoxygulve også mulighed for at skabe et unikt design, som passer til din smag.

Epoxygulve bruges bl.a. til:

Epoxygulve har mange anvendelsesmuligheder og kan både bruges til erhverv såvel som i det private hjem. Vi hos Jysk Gulvdesign skræddersyer et epoxygulv, der passer til dine behov og ønsker. Du kan eks. vælge mellem et væld af flotte farver og nuancer, der giver et friskt pust til ethvert rum. Et epoxygulv kan både være glat og elegant eller skridsikkert og rustikt afhængig af, hvad din præference er ift. overflade.

Få et uforpligtende tilbud

Evt. vedlæg billeder af opgaven/projektet

HØJKVALITETSARBEJDE LEVERET TIL TIDEN

10 ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Prismatcher andre professionelle tilbud

TÆT DIALOG GENNEM HELE PROCESSEN

Se vores før- og efterbilleder

Før Efter
Før Efter

Hvad er et epoxygulv?

Epoxy består af to komponenter – en base og en hærder, som sammen danner et slidstærkt og fleksibelt plastmateriale. Epoxy er altså et kraftigt bindemiddel, der tilsættes produkter som bl.a. maling, lim og fugemasse. Det er vigtigt at påpege, at du skal være opmærksom på den hurtige hærdningstid og at blande de rette mængder, når det gælder epoxygulve. Hvis du overvejer at få et epoxygulv, anbefaler vi altid at opsøge fagfolk som os hos Jysk Gulvdesign, da det kræver stor præcision og professionalitet at udføre arbejdet.

Hvorfor få en professionel til at lægge epoxygulve?

Det er muligt at påføre epoxy selv, men vi anbefaler altid at hyre en professionel gulvmand til at klare opgaven. Der findes nemlig mange forskellige typer epoxy, og det kan derfor være svært at finde det helt rigtige til dit projekt. Private folk kan oftest komme til at købe vandbaserede produkter, hvor epoxyen er blandet op med vand. Det gør, at den ikke er nær så stærk som den, de professionelle bruger. Derudover påfører mange selv epoxy med en rulle, hvilket hverken fjerner revner eller små huller i betonen. Den epoxy, vi anvender, bliver spartlet ud, hvilket resulterer i, at der bliver lagt et større lag på gulvet.

Vælger du alligevel at påføre epoxy selv, og dette ikke bliver udført korrekt, kan det betyde, at du skal påføre epoxy på ny. Hos Jysk Gulvdesign garanterer vi et veludført og kvalitetsbevidst gulvarbejde. Du er derfor sikret, at epoxyen bliver påført korrekt fra start.

Stort udvalg af farver

RAL 7016
RAL 7035
RAL 7040
RAL 7042
Indigorød
Karrygul

Andet ønske til farver? Kontakt os og hør mere

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at udfylde formularen, så kontakter vi dig.