Flydemørtel

Skal du have lagt nyt gulv, men har problemer med, at det gamle er for skævt? Eller drømmer du måske om at få et råt New Yorker-gulv til hjemmet eller kontoret? I begge tilfælde er flydemørtel udført af os hos Jysk Gulvdesign en sikker løsning.

Det traditionelle New Yorker-gulv i flydemørtel

New Yorker-gulve er efterhånden blevet et populært valg hos mange – og med god grund. New Yorker-gulve passer perfekt ind i en moderne indretningsstil, hvor rummet gerne må have et mere råt og industrielt udtryk. Denne gulvtype laves i flydemørtel, som slibes og efterbehandles med en mat eller blank epoxy.

Minimal efterbehandling giver en mere rå effekt, mens en lakbehandling kan give et pænere udtryk uden at miste det eftertragtede New Yorker-look. Du har samtidig mulighed for at designe dit New Yorker-gulv præcis, som du ønsker det. Gulvet kan nemlig fås i flere farvevarianter og mønstre. Udover det flotte design har New Yorker-gulve i flydemørtel også mange andre fordele. Du sikrer nemlig, at dine gulve er slidstærke og nemme at vedligeholde samt at rengøre.

Polyurethangulve bruges bl.a. til:

New Yorker-gulve i flydemørtel bruges bl.a. til:

Et hav af anvendelsesmuligheder med flydemørtel

Flydemørtel har mange anvendelsesmuligheder og kan derfor bruges til meget andet end at lave moderne New Yorker-gulve. Flydemørtel er nemlig også det ideelle valg, hvis du ønsker at rette op på dine skæve gulve eller skævheder i højde fra rum til rum. Vi hos Jysk Gulvdesign gør også brug af flydemørtel til at opmåle skæve gulve, inden et nyt gulv kommer ovenpå. Flydemørtel passer under alle gulvtyper, men er særlig effektivt, hvis du skal have lagt fliser, hvor tolerancen for ujævnheder ikke er ret store.

Hos Jysk Gulvdesign har vi stor erfaring med at arbejde med flydemørtel. Vi garanterer dig et veludført og kvalitetsbevidst gulvarbejde, uanset om du skal have rettet dine skæve gulve eller lagt et moderne New Yorker-gulv.

Se vores før- og efterbilleder

Før Efter
Før Efter

Bliv ringet op

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at udfylde formularen, så kontakter vi dig.